onsdag 16. mars 2011

Da er enda et jente rom ferdig..

`

Ja så ble vi endelig ferdig med dette rommet også. Jenta, ...(som dere sikkert allerede har skjønt..)...er veldig glad i rosa..(!)... Og rommet var tidligere lyse blått, så da sa det seg selv at rommet måtte få en skikkelig `makeover`;-)


Køy-senga fant vi tilfeldigvis på IKEA. Den kostet den `store` sum på kr 275,-... Ja, du leste riktig; 275,-..;-)
Det viste seg at alle de som var medlem i `IKEA family` fikk denne senga til en `domping` pris. Senga er ca 214cm høy, så det er fult mulig og stå oppreist under den for jenta.


Vi malte ei gammel og sund `skuv-seng`...(vet ikke helt hva den kalles på bok mål, derfor skriver jeg hva vi her i trøndelag kaller den..).. hvit. Senga mangler den delen som man skyver ut for at den skal bli større, også var den totalt herpa med malings flekker med mere. Så da stakk det ikke så hardt i meg og male den ;.)


Som dere sikkert også har fått med dere, så har vi handlet en del på IKEA. Synes det er kjekt, da de har en pris som passer vårt budsjett:-) Så dette skrive bordet, er da også kjøpt på IKEA for den lille sum på kr 185,-. Speilet er også der ifra, kr 65,- og hylla til ca kr 70,-


Også hun ville ha en del  puter. Og som jeg har fortalt tidigere, så er det ingen problem og finne den slag her i huset. Så da var det bare og få tak i stoff...(...IKEA...)...., og  finne frem symaskinen, og sy nye puter;-)



Tv`n som hun har spart til er på plass;-)



Bokhyllen er en som mine foreldre hadde for lenge siden. Den var brunbeiset, men med to strøk med maling, ble den nesten som ny;-)

Pynt må til;)

Ja slik ble rommet til jenta. Veldig søtt og `Jentete`, men det er bra, for rommet skal jo være personlig, og passe til det barnet som skal være der:-)
*****************************
Da ha vi  bare igjen og lage noen bilder som skal henges på veggen.

-Ha en super dag alle sammen:-)
==============================================

tirsdag 15. mars 2011

Gave fra `Meg og mitt`

Se hvor heldig jeg har vært:-) `Meg og mitt` hadde en liten rydde aksjon hjemme hos seg, og da hadde hun en del garn hun ville gi bort. Jeg hivde meg på og ønsket meg dette garnet. Og vips så var det i post kassen min. 
Tusen takk til `Meg og mitt`.
 Har ikke vært borti dette garn typen før, men det er veldig mykt og tykt. Ett godt garn.
Og jeg skal nokk finne på noe pent og lage av dette garnet.
***************************************
Ta en titt innom `Meg og mitt` blogg. Du finner helt sikkert noe som er av interesse!:-)
============================================

mandag 14. mars 2011

Endelig er våren her...og da må det vaskes...


Endelig er våren her. Jeg har denne vinteren vært veeeeldig vårsyk.  Og nå som kjøttmeisen og andre småfugler har begynt og kvitre, og det renner snøvann i veikantene, og lukten av våt mark kommer. Ja  da er jeg utrolig glad for at jeg bor her i Norge. Denne tiden er bare så utrolig hærlig. Og da tenker jeg som så; hvist vi ikke har hatt disse tunge, kalde og mørke vintrene, ja da hadde vi vell heller ikke satt slik pris på våren..??!..
 Og når våren kommer, kommer også solen frem...og da kommer de utrolige skitne (..de er virkelig skitne!!!.) vinduene frem og soler seg i vårsolen ....hurra...
Siden vi bor meget nært E6`n, sier det seg selv at de er mere grå enn blank! Og med den kulden vi har hatt, har ikke muligheten vært så stor for og få vasket dem tidligere.

Katten `Katastrofè`følger nøye med inne i vinduskarmen...

Så i går, tok jeg og gubben affære. Ut med vann og vindusnal + stige. Her skal det vaskes...



...ser dere hvem som vasker??!!??.... Jepp, gubben...
Pga min helsa, så er det en del ting jeg ikke kan gjøre, og en av de tingene er å stå i stige og vaske vinduer.. så da må gubben til med det. Noe han synes er helt ok..(!)... Og da kan jeg knipse litt bilder imens...:-)
`Katastrofè` sjekker om jobben blir gjort bra...
-Hmmm...vasker dere bra nok nå tro....!??..???!!....
-Joda...ikke så verst dette... kan se småfuglene godt her inne nå....:-)..

Ha en super dag alle sammen:-)
=================================================
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...